Перейти до вмісту

Тиждень безпеки дорожнього руху

    З 13 по 19 травня 2024 року в коледжі проходив Тиждень безпеки дорожнього руху в рамках реалізації заходів Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030рр. в Україні.
    В коледжі було сплановано і проведено відповідні заходи. Серед них:
– оформлення в бібліотеці коледжу тематичної виставки літератури, яка присвячена безпеки дорожнього руху;
– проведення бесіди зі студентами щодо забезпечення захисту життя та здоров’я під час дорожнього руху, дотримання учасниками дорожнього руху правил безпечної поведінки;
– проведення циклу заходів з відпрацювання практичних навичок поведінки в разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорозі;
зустріч з представниками Житомирського міського управління поліції щодо доведення інформації студентам та працівникам коледжу про правила дорожнього руху, дотримання учасниками дорожнього руху правил безпечної поведінки та інші заходи.

   17 травня 2024 року в залі бібліотеки коледжу відбулася зустріч з працівниками національної поліції Житомирської міської ОТГ офіцерами Володимиром Свірчевським та Євгенієм Семенюком. Офіцери розкрили ряд актуальних питань, що стосуються безпеки на транспорті, використання власних транспортних засобів, зокрема електросамокатів, скутерів та велосипедів в умовах воєнного стану, а також необхідність дотримання безпечної поведінки на автошляхах, поширення інформації про безпеку дорожнього руху серед молоді та про адміністративну і кримінальну відповідальність молоді за порушення правил поведінки в громадських місцях та дорожнього руху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *