Перейти до вмісту

Матеріально-технічне забезпечення коледжу

 Сучасна навчально-матеріальна база коледжу забезпечує високий рівень організації освітнього процесу, належні умови для навчання студентів і роботи викладачів.
   Коледж має потужну навчально-матеріальну базу: два навчально-лабораторних корпуси, дві майстерні, два гуртожитки, їдальня тощо. У 2-х НЛК в 47 аудиторіях розміщені 33 навчальні кабінети, кабінетів курсового і дипломного проєктування та лабораторій, 28 підсобних приміщень для зберігання навчально-наочних посібників та індивідуальної роботи викладачів, комп’ютерні класи. Навчальна площа складає 8546,3 м2 і становить 13,07 м2 на одного студента, при нормі 8,0 м2В коледжі 129 комп’ютерів, із них 65 задіяні в навчальному процесі, більше 120 навчальних комп’ютерних програм, понад 60 різних мультимедійних пристроїв та оргтехніки. На комп’ютер припадає студентів, при нормі – 16,0 студентів.
   Кабінети оснащені майже усім необхідним: методичною літературою, основними технічними засобами навчання, навчальними посібниками, обладнанням тощо.
  Для опанування практичними навичками діють навчально-виробничі майстерні з цехом механічної обробки деревини та складання столярних виробів; майстерень: мул’ярних, штукатурних, лицювальних, малярних і столярних робіт.
   Навчально-матеріальна база коледжу відповідає вимогам навчального плану і програм для їх виконання в повному обсязі і сприяє забезпеченню якісної підготовки спеціалістів, забезпечує перспективу розвитку навчального закладу.
   Актова зала на 310 місць, працюють гуртки технічної і художньої творчості, проводяться різнопланові виховні заходи. Функціонують музеї історії, Бойової слави, народознавства.
  Коледж забезпечує всіх студентів, які потребують житла у 2-х гуртожитках на 441 ліжко-місце. Гуртожитки коледжу розташовані у студентському містечку на відстані 50 метрів від учбових корпусів. Вони розташовані на одній із центральних вулиць міста – Михайла Грушевського, якою курсують і трамваї, і тролейбуси, і автобуси. Поруч – міська бібліотека для юнацтва, кафе, торгові центри тощо.

Документи коледжу на право власності
згідно чинного законодавства



Навчально-адміністративний корпус №1