Перейти до вмісту

Продовжуємо інформувати про наших випускників

              Шановні випускники ліцеїв і профліцеїв, робітнича молодь!

    Запрошуємо випускників 9, 11 класів ліцеїв, профліцеїв та робітничу молодь на 2024-2025 навчальний рік за державним замовленням до Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж будівництва, архітектури та дизайну Поліського національного університету». Готуємо керівників середньої ланки будівництва – фахових молодших бакалаврів за спеціальностями: Будівництво та цивільна інженерія (Будівництво та експлуатація будівель і споруд, Опорядження будівель і споруд та будівельний дизайн); Архітектура та містобудування (Архітектурне проєктування та внутрішній інтер’єр).
    В попередніх публікаціях у Facebook (з початку 29.03; 04.04; 10.04; 15.04 та 23.04.2024 року) надруковані розповіді про вибір майбутньої професії, у тому числі будівельника і архітектора, які будуть приносити як матеріальний достаток, так і моральне задоволення, сприятиме службовому зростанню та найбільш затребуваними професіями у світі.
    Продовжуємо публікації у Facebook історій успіху випускників коледжу, які після його закінчення досягли значних результатів праці у сфері будівництва, архітектури, інших галузей та громадській роботі.

 

    СЛАДКОВСЬКА АНАСТАСІЯ АНДРІЇВНА, 1990 року народження, у 2009 році закінчила Будівельний коледж Житомирського національного агроекологічного університету і здобула кваліфікацію техніка – архітектора за спеціальністю «Архітектура будівель і споруд». У 2011 році закінчила Національний університет «Львівська політехніка», здобула кваліфікацію архітектор за спеціальністю «Архітектурне проєктування».
    З 2012 по 2018 роки займалась приватно-художньою діяльністю.
    З 2018 року по цей час – директор ФОП «Сладковська А.А.», займається монументальним мистецтвом (художним розписом фасадів будівель і споруд, муралами), керує командою з 6-ти людей. На її рахунку багато масштабних робіт: розпис 10-типоверхового будинку, вхідної групи на стадіон Полісся, безліч розписаних шкіл та дитячих садочків, офісів. Приймала участь в фестивалях вуличного мистецтва, які проходили на Луганщині та в м. Житомир, в акціях з тактичного урбанізму в рамках проєкту «Шлях до школи». В 2023 році відбулася персональна виставка, присвячена рятувальникам ДСНС «Вогнетривкі». Реалізувала художні роботи в рамках програми Президента України «Велике будівництво»: розпис всіх внутрішніх приміщень школи в с. Гришківцях, шкіл та садочків в селищах: Червоне, Новій Боровій, Чоповичах та інших.
    Зараз Анастасія Андрієвна відкрила нову справу (Арболісся), яка займається ландшафтним дизайном, благоустроєм, у тому числі проєктуванням садів та парків.

    ВЕСЕЛЬСЬКИЙ ЛЕОНІД МИКОЛАЙОВИЧ, 1950 року народження, у 1972 році закінчив Житомирський будівельний технікум, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво».
    З 1972 по 1974 рік працював майстром на Львівському постійнодіючому потягу №9. З 1974 по 1988 рік працював у м.Житомир в Будівельно-монтажних управліннях: «Промбуд-4», «Промбуд-3», «Житлобуд-5» на посадах майстра, виконроба, старшого виконроба, начальником дільниць. З 1988 по 2005 рік – директор дочірнього підприємства БМУ №1 ВАТ «Житомирінвест». З 2005 по 2009 рік – віцепрезидент ВАТ «Житомирінвест» з питань будівництва і будівельної індустрії, начальник управління капітального будівництва. З 2009 по 2023 рік працював у приватних будівельних організаціях.
    З 2023 року по цей час – голова правління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Білий дім – 85».
    Брав участь у будівництві в Житомирі: молокозаводу, хлібзаводу №3, заводів хімволокна та силікатних виробів, автобази, аеропорту «Житомир», житлових будинків на вул. Покровській, 153 і Мануїльського, 85, очисних споруд. Агрокомплекс у селі Івниця, поліклініка у м. Коростень, паперова фабрика у м. Малин та інших.

    ОМЕЛЯНЧУК АНТОН АНТОНОВИЧ, 1951 року народження, у 1971 році закінчив Житомирський будівельний технікум, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальною «Промислове та цивільне будівництво». У 1979 році закінчив Житомирський філіал Київського політехнічного інститут, здобув кваліфікацію інженера-механіка за спеціальністю «Технологія машинобудування та металорізальні станки».
    З 1973 по 1974 роки працював техніком-конструктором у проєктному інституті «Дніпропромбуд». З 1974 по 2011 роки працював інженером з технічного нагляду за будівництвом об’єктів Житомирського облвиконкому. З 1978 по 2013 роки – інженер, начальник виробничо-технічного відділу, заступник начального Управління капітального будівництва, начальник УКБ Житомирської обласної ради.
    З 2013 року по цей час – виконавчий директор Житомирської обласної галузевої організації «Асоціація роботодавців – будівельників».
    За ці роки в Житомирській області побудовані сотні об’єктів промислового, житлового, соціально – культурного і побутового призначень, інженерних споруд та мереж.

    НОСОНОВ ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ, 1953 року народження, у 1974 році закінчив Житомирський будівельний технікум, здобув кваліфікацію техніка – будівельника за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво». Сьогодні навчається заочно в Інституті інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво» на базі коледжу.
    З 1974 по 1983 роки працював майстром, виконробом Коростишівського ПМК №55. З 1983 по 1996 роки – начальник дільниці ПМК №195 треста «Центрелеваторбуд». З 1996 по 2006 роки – директор приватного підприємства «Фотоекспрес».
    З 2006 року по цей час – інженер технічного нагляду, головний інженер ТОВ «ІнвестПлюс».
    Брав участь у будівництві міської лікарні, очисних споруд та комплексу професійного аграрного ліцею у м. Коростишів, Малинського професійного ліцею, Попільнянської ЗОШ №1, Здолбунівської ЗОШ №7 Рівненської області, зерносховища у селі Ставище, котеджів у селі Оліївка, торгового центру на вул. Героїв Дніпра, 30 у м. Київ, реконструкції ресторану «Смоленськ» під торговий центр у м. Житомир та інших об’єктів промислового, житлового та соціально-побутового призначень.

    БАБЧУК СЕРГІЙ ОЛЕКСІЙОВИЧ, 1969 року народження, у 1991 році закінчив Житомирський будівельний технікум, здобув кваліфікацію техніка – будівельника за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво». У 2001 році закінчив Житомирську агроекологічну академію, здобув кваліфікацію зооінженера за спеціальністю «Зооінженерія».
  З 1991 по 1993 роки працював майстром «Житомирмонолітбуд». З 1993 по 1994 рік – виконроб ПМК №4 треста «Житомирсільбуд». З 1994 по 2001 роки – виконроб «Житомирагросантехмонтаж» треста «Житомирсільбуд». З 2001 по 2005 роки – виконроб фірми «Житомирдезактиваціябуд».
    З 2005 по цей час – директор ПП «Бабчук С.О.». Підприємство займається будівництвом та ремонтом житлових і промислових будівель.
   Брав участь у будівництві в Житомирі: станції швидкої допомоги, санаторію «Богунія», будівництві 9-поверхового житлового будинку на вул. Парникова, 17, реконструкції водяних мереж панчішної фабрики, реконструкції систем теплопостачання кварталу житлових будинків на вул. Маликова, будівництві мінікотелень в ЗОШ №1, дитячих садках 10 та 15, зооінженерному факультеті Поліського університету. Центрів зайнятості у пгт: Овруч, Попельня, Андрушівка, а також Приворітської ЗОШ Брусилівського району та інших об’єктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *