Перейти до вмісту

22 квітня – День Матері-Землі

      Міжнародний день Матері-Землі (International Mother Earth Day) відзначають щороку 22 квітня, цей день покликаний об’єднати людей усієї планети у справі захисту навколишнього середовища, нагадати про життєдайність нашої планети, унікальність й потребу в турботі і захисті довкілля. Основною метою всесвітньої акції є привернення уваги суспільства і кожної людини до глобальних проблем Землі, навколишнього середовища, та інформування про складні завдання, що стоять перед людством задля збереження планети. Люди мають можливість замислитися над цими проблемами, а також зрозуміти, що від кожного з них залежить, те яка буде їхня домівка в майбутньому.
    Тому саме в цей день було прийнято рішення продовжити нашу весняну традицію – це акція «Посади дерево – продовж життя!» для покращення довкілля. Долучилися до акції працівники коледжу та студенти груп: 37а, 39а, 40а, 41а, 12од, 14од та 132. Також представники від нашого закладу освіти у складі: Софія Дереженко, голова студради (гр.39а), Ілля Лаврук (гр.24с), Поліна Бугаревич (гр.14од) і викладачі коледжу: Олександр Заглада та Анатолій Каблов, заступник з виховної роботи, відвідали наших друзів Житомирської спеціалізованої школи-інтернату №2. Разом з вихованцями школи та представниками адміністрації школи-інтернату було посаджено 15 саджанців фруктових дерев та кущів бузку.
    “Мабуть, найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає природа. А примножувати її багатство з давніми друзями є найприємніша справа”, – висловив свою думку Микола Павлович Міняйло, директор школи-інтернату №2.
    Головною метою нашої акції є привернути увагу молоді до необхідності вирішення екологічних проблем і зробити свій маленький внесок – нехай скромний, але реальний – у поліпшення екологічного оточення. Велика подяка усім, хто долучився до гарної справи та нашим друзям, з якими завжди приємно зустрічатися.
                                                                        Анатолій Каблов, заступник директора
                                                                                                                     з виховної роботи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *