Перейти до вмісту

Про успіхи випускників коледжу

    В попередніх публікаціях новин були надруковані  розповіді про вибір майбутньої професії, яка буде приносити як матеріальний достаток, так і моральне задоволення, і сприятиме службовому зростанню та  найбільш затребуваною в світі професію будівельника.
    Якщо ви зацікавились будівельною професією і знаходитесь на життєвому роздоріжжі, рекомендуємо здобути її у ВСП «Фаховий коледж будівництва, архітектури і дизайну Поліського національного університету», яка стане для вас найкращою професією на Землі. Досвідчений  колектив викладачів коледжу зробить все можливе для того, щоб ви стали висококваліфікованими фахівцями, свідомими патріотами нашої держави, будівниками її майбутнього!
    Продовжуємо публікації у Facebook та на сайті коледжу про історії успіху випускників коледжу, які після його закінчення досягли значних результатів праці у сфері будівництва, архітектури, інших галузей та громадській роботі.

Владислав Ксюковський, завідуючий музеєм,
директор коледжу у період 1988-2022 років.

    ВИПУСКНИКИ ЖИТОМИРСЬКОГО БУДІВЕЛЬНОГО ТЕХНІКУМУ, які повернулися до нього працювати викладачами, наставниками студентської молоді:

    МАЄВСЬКА ГАННА ПЕТРІВНА, 1971 року народження, заступник директора з навчальної роботи, викладач дисциплін Будівельні конструкції та Основи будівельної екології, закінчила у 1996 році Київський державний технічний університет будівництва і архітектури, інженер-будівельник за спеціальністю «Теплогазопостачання та вентиляція»;
   БОНДАРЧУК ТЕТЯНА ВОЛОДИМИРІВНА, 1969 року народження, зав. відділенням Будівництва та цивільної інженерії ,викладач дисциплін Будівельні конструкції та Основи реконструкції та реставрації будівель, закінчила у 1994році Полтавський інженерно-будівельний інститут, інженер-будівельник за спеціальністю «Сільськогосподарське будівництво»;
     РОЗЕНФЕЛЬД ІРИНА МИХАЙЛІВНА, 1969 року народження, зав. відділенням Архітектури та містобудування, викладач архітектурних дисциплін, викладає дисципліни Архграфіка, Планування і благоустрій, Макетування, закінчила у 1996 році Московський інститут комунального господарства і будівництва, інженер-містобудівник за спеціальністю «Міське будівництво»;
     РИБІЦЬКА ГАЛИНА ВОЛОДИМИРІВНА, 1981 року народження, зав. навчально-виробничими практиками, викладач дисциплін Будівельні конструкції, Метрологія і стандартизація, закінчила у 2004 році Київський національний університет будівництва і архітектури, інженер-будівельник за спеціальністю «Міське будівництво та  господарство»;
    РУДЕЙЧУК ТЕТЯНА ОЛЕКСАНДРІВНА, 1970 року народження, зав. бібліотекою, викладач  дисципліни Інженерне креслення, закінчила у 1997році Українську державну академію водного господарства, інженер-будівельник за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво»;
    ПРОКОПЧУК ЛАРИСА ВОЛОДИМИРІВНА, 1966 року народження, голова циклової комісії спеціальності Будівництво та цивільна інженерія ОПП БЕБС, викладач дисциплін Креслення, Основи систем автоматизованого проєктування, комп’ютерне проєктування, закінчила у 1994 році Полтавський інженерно-будівельний інститут, інженер-будівельник за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво»;
    ЛУК’ЯНЧУК ЮРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ, 1980 року народження, інженер з охорони праці, викладач дисциплін Основи розрахунку будівельних конструкцій, закінчив у 2004 році Київський національний університет будівництва і архітектури, інженер-будівельник за спеціальністю «Міське будівництво та господарство»;
    НАУМЧУК НЕЛЯ ВАСИЛІВНА, 1966 року народження, голова циклової комісії спеціальності Архітектура та містобудування ОПП АПВІ, викладач архітектурних дисциплін, Конструкції будівель і споруд, Макетування, закінчила у 1991році Київський інженерно-будівельний інститут, інженер-будівельник за спеціальністю «Міське будівництво»;
     ПОЛЮХ ВІКТОР МИКОЛАЙОВИЧ, 1956 року народження, викладач дисципліни охорона праці, закінчив у 1982 році Київський інженерно-будівельний інститут, інженер –будівельник за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво»;
    ХОМ’ЯК МАРІЯ СЕРГІЇВНА, 1990 року народження, викладач дисципліни Технологія і організація будівельного виробництва, закінчила у 2014році Полтавський національний технічний університет ім. Юрія Кондратюка, інженер-будівельник за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво»;
      КРУЧКО СЕРГІЙ ПЕТРОВИЧ, 1982 року народження, викладач (за сумісництвом) дисциплін Історія архітектури, Архдеталі і дизайн інтер’єрів, закінчив у 2009році Полтавський національний технічний університет ім. Юрія Кондратюка, інженер-будівельник за спеціальністю «Міське будівництво та господарство»;
   ТИШКЕВИЧ ТАРАС ЛЕОНІДОВИЧ, 1991 року народження, викладач (за сумісництвом) дисциплін архітектурне проєктування, закінчив у 2015 році Харківський національний університет міського господарства ім. О.М.Бекетова, магістр архітектури за спеціальністю «Архітектура будівель і споруд».

   КОТЕНКО ВОЛОДИМИР ВОЛОДИМИРОВИЧ, 1977 року народження, закінчив у 1996 році Будівельний технікум Державної агроекологічної академії України, здобув кваліфікацію технік-будівельник за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель та споруд». У 2000 році закінчив Житомирський інженерно-технологічний інститут, здобув кваліфікацію гірничий інженер за спеціальністю «Розробка родовищ корисних копалин». З 2001 року працює на посадах: асистента, старшого викладача, доцента. На разі працює на посаді декана факультету гірничої справи, природокористування та будівництва Державного університету «Житомирська політехніка».
 Кандидат технічних наук, доцент, Заслужений працівник освіти України. Автор (співавтор) понад 85 наукових та навчально-методичних праць, зокрема 3 навчальних посібників, 2 навчальних підручників, 1 монографії.

  МАКАРЕВИЧ ОЛЕГ ЮРІЙОВИЧ, 1962 року народження, у 1980 році закінчив Житомирський будівельний технікум, здобув кваліфікацію техніка-архітектора за спеціальністю «Архітектура будівель і споруд».
  У 1985 році закінчив архітектурний факультет Київського інженерно-будівельного інституту, здобув кваліфікацію архітектора за спеціальністю «Архітектура та містобудування».
   Український поет, композитор, музикант, аранжувальник, Заслужений діяч мистецтв України. Написав музику до таких відомих пісень: «Горобина ніч» (співає Оксана Білозір); «Білий танець» (співає Софія Ротару) та багато інших.

  ЧЕРНЯХОВИЧ ОЛЕКСАНДР МИРОСЛАВОВИЧ, 1969 року народження, у 1989 році закінчив Житомирський будівельний технікум, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Сільськогосподарське та цивільне будівництво». У 2019 році закінчив Київський університет державної фіскальної служби, здобув кваліфікацію магістра з підприємства, торгівлі та біржової діяльності і магістра з правоохоронної діяльності. У 1989-1991 роках проходив військову службу в Збройних Силах України.
    Займався підприємницькою діяльністю. Працював на посаді комерційного директора спільного підприємства «Монарх», ТОВ «Авіс», ТОВ «Стиль-сервіс» та на посаді директора ПП «Стиль-сервіс».    
    З грудня 2020 року депутат Житомирської міської ради восьмого скликання. Голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, дотримання законодавства. З лютого 2021 року — радник Житомирського міського голови.

   СКОРОХОД ВІТАЛІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ, 1980 року народження, закінчив у 1999 році Будівельний технікум Державної агроекологічної академії України, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Будівництво водопровідних та каналізаційних мереж і споруд». У 2004 році закінчив Житомирський державний університет ім. Івана Франка, здобув кваліфікацію викладач англійської та німецької мов та зарубіжної літератури. У 2020 році закінчив Державний університет «Житомирська політехніка», здобув кваліфікацію магістр за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».
    З 1999 по 2003 роки працював майстром в кооперативі «Абіко». З 2003 по 2004 роки – педагог-організатор‚ вчитель іноземної мови в Оліївській та Сонячненській загальноосвітніх школах. З 2005 року дотепер працює в Житомирській міській раді: спочатку на посаді провідного спеціаліста, потім Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї‚ дітей та молоді; начальником відділу діловодства‚ контролю та господарського забезпечення, а з 2016 року дотепер – начальник управління звернень та діловодства Житомирської міської ради.
    Медіатор, член Національної асоціації медіаторів України, тренер, письменник, автор книги «Занадто реально, щоб бути правдою».

     ХРУС ОЛЕГ МИКОЛАЙОВИЧ, 1995 року народження, у 2014 році закінчив Будівельний коледж Житомирського національного агроекологічного університету, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель і споруд». У 2017 році закінчив Київський університет будівництва і архітектури, здобув кваліфікацію інженера-будівельника за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво». У 2018 році закінчив Житомирський технологічний університет (Житомирська політехніка), здобув кваліфікацію магістра за спеціальністю «Менеджмент організацій».
     З 2017 року дотепер працює в ТОВ «ТЕТЕРІВ-БУДПРОЄКТ» виконавцем робіт. Під його керівництвом побудовані: адмінбудівля, дошкільний навчальний  заклад «Малятко» та благовлаштованні території будинку культури в Станішівській ОТГ; виконані капітальні ремонтні роботи: Житомирського онкодиспансера, Хорошівського ліцею №1, стоматологічної поліклініки комунального підприємства у м.Житомир та інші.

    ЖАЛЮК ТЕТЯНА ВОЛОДИМИРІВНА. Закінчила у 1980 р. Житомирський будівельний технікум, здобула кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво». У 1987 р. закінчила з відзнакою Вінницький політехнічний інститут, здобула кваліфікацію інженера-будівельника за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво». У 2005 р. закінчила Київський інституту економіки, туризму і права, здобула кваліфікацію магістр економіки і права за спеціальністю «Викладач».   Працювала директором Архітектури планувального бюро Житомирської міської ради та Комунального підприємства «Містобудівна політика», заступником начальника Управління архітектури та містобудування, депутат 9 скликання Житомирської міської ради. Начальником  відділу архітектури, містобудування та земельних відносин Коростишівської районної державної адміністрації. Сьогодні працює завідувачем архітектури, містобудування земельних відносин, інфраструктури захисту довкілля та цивільного захисту населення Харитонівської ОТГ.

   ЮРЧУК СВЯТОСЛАВ ЄВГЕНОВИЧ, 1977 року народження, закінчив у 2012році Житомирський будівельний технікум, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель і споруд». У 2017 році закінчив Поліський національний університет, здобув кваліфікацію бакалавра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».
     У 2020 році на базі коледжу закінчила ВСП «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури», здобув кваліфікацію інженера-будівельника за спеціальністю «Міське і цивільне будівництво».
    Працював інженером, а з 2013 по 2021 роки – директором комунального підприємства «Архітектура» Житомирської райради. З 2021 року-головний спеціаліст, начальник відділу містобудування, архітектури житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Новогуйвенської селищної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *