Перейти до вмісту

Будівельники потрібні в усі часи, завжди, скрізь, усюди

     В попередніх публікаціях  було почато розповідь про вибір майбутньої професії, яка буде приносити як матеріальний достаток, так і моральне задоволення, і сприятиме службовому зростанню. Одна із самою затребуваною у світі професій, – це професія будівельника.
    Будівельник – це покликання, нескінченна творчість і пошук. Прекрасно усвідомлювати, що твоя праця необхідна людям усіх професій, що плоди твоєї праці переживуть століття. Від багатьох інших професія будівельника відрізняється тим, що його праця втілюється у красі наших міст, зручності квартир, корпусів заводів, торгових центрів тощо.   
    Навколишній світ не обмежений стінами просторої квартири. Ми потребуємо театрів, культурних палаців, кінозалів, бібліотек, лікарень, санаторіїв, ліцеїв, дитячих закладів та інших установ. Фізична культура і спорт – необхідна частина життя, зі спортивними майданчиками, стадіонами, кортами, залами і басейнами. Різноманіття будівництва вражає, як саме життя. Життя і будівництво – синоніми: жити – це творити, будувати, бути активними, діяльними, відповідати вимогам часу.
    Скільки говориться і пишеться про успіхи сучасної науки, якими епітетами її тільки не нагороджують усе це цілком заслужено. Наш час неможливо уявити без наукових пошуків і відкриттів. Але всі без винятку успіхи науки від космічних польотів, освоєння атомної енергії, складних хірургічних операцій до одержання штучних матеріалів і нових сортів рослин невіддільні від проектування і будівництва, від споруджених будівельниками об’єктів.
    Після нашої Перемоги буде велика відбудова зруйнованих російськими загарбниками будівель і споруд, а також подальший розвиток України нерозривно пов’язаний з будівництвом промислових, громадських та житлових об’єктів і наші будівельники є та будуть ключовими фігурами у цьому процесі.
    Продовжуємо публікації у Facebook історій успіху випускників ВСП «Фахового коледжу будівництва, архітектури і дизайну Поліського національного університету», які після закінчення коледжу досягли значних результатів праці у сфері будівництва, архітектури, інших галузей та громадській роботі.

Владислав Ксюковський, завідуючий музеєм,
директор коледжу у період 1988-2022 років.

  САЛІЙЧУК ІГОР ВІКТОРОВИЧ, 1982 року народження, у 2011 році закінчив Будівельний технікум Житомирського національного агроекологічного університету, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель і споруд» У 2007 році закінчив Державний агроекологічний університет, здобув кваліфікацію бакалавра за спеціальністю «Менеджмент». У 2009 році закінчив Житомирський національний  агроекологічний університет, здобув кваліфікацію менеджера-економіста за спеціальністю «Менеджмент організацій ».
    Директор ТОВ «ПРОМБУДЛІДЕР», яке займається будівництвом, реконструкцією та ремонтом житлових та промислових будівель. Брав участь у будівництві та реконструкції Київського картонно-паперового комбінату, Яготинського цукрового заводу, будівель військової інфраструктури,  приватних житлових будинків і таке інше.

    БУЛАК ВАЛЕРІЙ ВАЛЕНТИНОВИЧ, 1970 року народження, закінчив у 1990 році Житомирський будівельний технікум, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво».
    Працював: муляром, майстром, виконробом, головним інженером, а з 2014 року дотепер директором ТОВ «Забудовник». Товариство займається будівництвом, реконструкцію, ремонтом житлових і промислових будівель, споруд та інженерної інфраструктури. Колективом товариства побудовані в Житомирі: 9-ти поверхові житлові будинки (вул. Івана Богуна; 4, Пожежних, 127; Перемоги, 99), консультативна поліклініка обласної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського, склад готової продукції заводу силікатних виробів, термосанація та реконструкція господарського суду, капітальний ремонт школи спорт-боротьби, будинок благодійного фонду «Хлібний дім», реконструкція будівлі під бар та салон краси. Школа в селі Тетерівка, житлові будинки для тимчасово переміщених осіб в селах: Головінка, Азадовка, Садки, Василівка; церква в селі Старти Житомирської області та інші об’єкти.

    КОРОБІЙЧУК ВАЛЕНТИН ВАЦЛАВОВИЧ, 1981 року народження, закінчив у 2000 році Будівельний технікум Державної агроекологічної академії України, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель і споруд». У 2004 році закінчив Житомирський державний технологічний університет, здобув кваліфікацію «Магістр з гірництва, гірничий інженер» за спеціальністю «Розробка родовищ корисних копалин». У 2008 році закінчив очно аспірантуру Державного університету «Житомирська політехніка» за спеціальністю «Фізичні процеси гірничого виробництва». У 2008 році захистив кандидатську дисертацію і отримав кандидата технічних наук. У 2018 році закінчив докторантуру при Київському політехнічному інституті ім. Ігоря Сікорського. Доктор технічних наук, професор. Автор (співавтор) понад 150 науково-методичних праць, з них 15 навчальних посібників та підручників.
    Професор кафедри гірничих технологій та будівництва ім. М.Т.Бакка Державного університету «Житомирська політехніка».

    БОДНЮК АНАТОЛІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ, 1968 року народження. У 2020 році на базі коледжу закінчив ВСП «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури», здобув кваліфікацію магістра за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво». У 1989 році закінчив Челябінське вище танкове командне училище, інженер по експлуатації військової техніки. Підполковник ЗСУ.
   З 2016 року працює директором ТОВ «ТЕТЕРІВ-БУДПРОЄКТ», яке займається будівництвом житлових і нежитлових будівель, електромонтажними, покрівельними та іншими видами будівельно-монтажних  робіт. Під його керівництвом товариство збудувало адміністративну будівлю Станишівськоі ОТГ, будівництво з заміною покрівлі та ремонту спортзали та благоустрій школи в селі Станишівка. Провело капітальний ремонт КНП «Обласний медичний центр вертебралогіі і реабілітації», будинку культури та парку в селі Кочерів. Термосонація з заміною покрівли школи в селі Тетерівка. Термосонація та заміна покрівлі гімназій в селах: Нова Борова, Пулин, Хорошів та багато інших об’єктів.       
   Сьогодні Анатолій Володимирович служить в ЗСУ, захищає територіальну цілісність і суверенітет України від російських загарбників. Нагороджений нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ  «Сталевий хрест» .

    БАШИНСЬКИЙ ЮРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ, 1977 року народження, закінчив у 1996 році Житомирський будівельний технікум, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель і споруд». У 2002 році закінчив Житомирський інженерно-технологічний інститут, здобув кваліфікацію менеджмент-економіст за спеціальністю «Менеджмент організацій». Закінчив у 2010 році Харківську академію міського господарства, здобув кваліфікацію магістра за спеціальністю «Електротехнічні системи електропостачання».
    У 2020 році на базі коледжу закінчив ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА», здобув кваліфікацію інженера-будівельника за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво».
   Працював виконавцем робіт у Малому багатопрофільному спільному підприємстві «Будсервіс».З 2006 року працює в АТ «Житомиробленерго» на посадах: інженера-будівельника відділу капітального будівництва, начальником відділу інвестицій, начальником відділу капітального будівництва,  начальником ремонтно-будівельної служби, начальником відділу МТЗ, директором інвестицій. Сьогодні – директор із забезпечення виробництва.
    Голова батьківського комітету ВСП ФКБАД Поліського національного університету.

    ДЯЧЕНКО АНАТОЛІЙ ЙОСИПОВИЧ, 1975 року народження, у 2010 році закінчив Житомирський будівельний технікум, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель і споруд».
    З 1998 року дотепер директор приватного підприємства «Світ велосипедів», займається продажом, ремонтом та модернізацією велосипедів.

    МАРЧУК ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ, 1982 року народження, у 2001 році закінчив з відзнакою Житомирський будівельний технікум, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель і споруд». У 2007році закінчив з відзнакою Київський національний університет будівництва і архітектури, здобув кваліфікацію інженера-будівельника за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво».
    З 2003 року дотепер директор ФОП «МАРЧУК В.В.», займається оптовою торгівлею санітарними виробами (у житлові і промислові будівлі, обладнання котелень, тепло та газопостачання), будівельними матеріалами тощо.

    ТАБАЧЕНКО ЕДУАРД АРКАДІЙОВИЧ, 1974 року народження, у 1994 році закінчив Житомирський будівельний коледж, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель і споруд».
   Працює на посаді заступника генерального директора приватного підприємства «ТЕМП», яке займається видобуванням гранітних блоків, виготовленням тротуарних бордюрів, плит мощення, облицювальних плиток стін і влаштування підлог, балясин та інших фігурних виробів.

    ЕПІК ДМИТРО ЛЕОНІДОВИЧ, 1993 року народження, закінчив у 2012 році Будівельний коледж Житомирського агроекологічного університету, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель і споруд». На базі коледжу навчається заочно у ВСП «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури. Працював монтажником гіпсокартонних  плит, директором: магазину з продажі будівельних матеріалів; будівельного маркету «Епік»; компанії «Золота нива». Сьогодні -директор ТОВ «Епік-Ком», яке займається виробництвом продуктів харчування та будівництвом логістичних складів. Учасник багатьох Всеукраїнських змагань з тріатлону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *