Перейти до вмісту

Наші випускники – наша гордість!

Шановні випускники ліцеїв!

     Прийшов час для випускників 9-их та 11-их класів ліцеїв визначитися з вибором майбутньої професії, яка буде приносити як матеріальний достаток, так і моральне задоволення, і сприятиме службовому зростанню. Якщо ви оберете професії будівельника, архітектора чи дизайнера, рекомендуємо Фаховий коледж будівництва, архітектури та дизайну Поліського університету. Ми запевняємо вас – не помилитеся. Саме тут ви зможете отримати якісну освіту, що відповідає сучасним вимогам, і освоїти професію будівельника на такому рівні, який гарантуватиме вашу конкурентоспроможність на ринку праці. Разом з тим, знання, які ви отримаєте у коледжі, стануть фундаментальною базою для подальшого навчання у вищих навчальних закладах України.
    Публікуємо історії успіху наших випускників, які після закінчення коледжу досягли значних результатів праці у сфері будівництва, архітектури, інших галузей та громадській роботі.

БРОНШТЕЙН ОЛЬГА ВІКТОРИВНА, 1986 року народження, закінчила у 2019 році Херсонський економіко-правовий інститут і здобула кваліфікацію бакалавр за напрямком підготовки «Менеджмент». У 2020 році на базі коледжу закінчила ВСП «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури», здобула кваліфікацію магістра архітектури за спеціальністю «Архітектура будівель та споруд». Брала участь у архітектурних концепціях створення публічного простору: сквер Лятошинського; Небесня Сотня; проєкт Набережна річки Тетерів.  
    Заступник директора Департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради, головний архітектор м. Житомир.

ОНІЩУК МИКОЛА ВАСИЛЬЙОВИЧ, 1957 року народження, закінчив у 1977 році технікум, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво». У 1982 році з відзнакою закінчав юридичний факультет Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченка за спеціальністю «Правознавство».
    Міністр юстиції України (2007-2010), народний депутат України IV, V,VI скликань (2002-2007рр.), Президент Інституту правової політики (з 2010р.). Доктор юридичних наук,     Заслужений юрист України, нагороджений орденом «За заслуги» III, II та I степенів.       Автор понад 200 наукових робіт.
    З 2013 року – ректор Національної школи суддів України.

  БЛАЖІЄВСКІЙ ІГОР ЙОСИПОВИЧ, 1977 року народження, закінчив технікум у 1996 році, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель і споруд». У 2001 році закінчив Житомирській інженерно-технологічний інститут (Житомирська політехніка) та здобув кваліфікацію менеджмент-економіст за спеціальністю «Менеджмент організацій».
    У 2005 році закінчив Київській національний університет будівництва і архітектури, здобув кваліфікацію спеціаліста будівництва за спеціальність «Промислове та цивільне будівництво».
    У 2013 році закінчив Національну академію державного управління при Президентові України, здобув кваліфікацію магістр державного управління за спеціальністю «Публічне адміністрування».
    Директор Департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради.

    ЗАТИЛЮК ГЕРМАН АНАТОЛЬЙОВИЧ, 1994 року народження, закінчив у 2012 році коледж, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель і споруд». У 2016 році закінчив Київській національний університет будівництва і архітектури, здобув кваліфікацію магістра з будівництва за спеціальність «Промислове та цивільне будівництво». У 2020 році закінчив аспірантуру Київського національного університету будівництва і архітектури, у 2021 році захистив кандидатську дисертацію і здобув науковий ступень кандидат технічних наук. Вчений секретар будівельного факультету.
    Сьогодні викладач на кафедрі будівельної механіки КНУБА на посаді доцента. Внесений до Книги пошани навчального закладу.

    МОРОЖЕНКО АНДРІЙ ДАНИЛОВИЧ, 1977 року народження, закінчив технікум у 1990 році, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель і споруд». У 2003 році закінчив Інститут підприємництва та сучасних технологій (м.Житомир), здобув кваліфікацію інженера-економіста за спеціальністю «Фінанси та кредит». У 2012 році закінчив Харківську академію міського господарства, здобув кваліфікацію інженера-енергетика. У 2019 році закінчив Поліський національний університет, здобув кваліфікацію магістра за спеціальністю «Управління персоналом».
    Директор ТОВ «Житомиренергобуд» займається проектуванням та будівництвом ліній електропередач. 

    Радчук Роман Олександрович, 1989 року народження, закінчив коледж у 2008 році, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель і споруд».
    Закінчив Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка і здобув: у 2011 році кваліфікацію бакалавра за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво»; у 2012 році кваліфікацію спеціаліст за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво».
    Призер України, Евроазії та Світу з пауерліфтингу, кандидат у майстри спорту з вправ зі штанги.
    Директор ПП будівельної компанії « Гарант-С» у м. Житомир, яка займається будівництвом житлових і нежитлових будинків.

    Саюк Олександр Вікторович, 1980 року народження, закінчив у 2016 році коледж з відзнакою, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель і споруд». Закінчив у 2018 році на базі коледжу ВСП «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури», здобув кваліфікацію магістра за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво». У 2019 році закінчив Національну академію державного управління при Президентові України, здобув кваліфікацію магістр державного управління за спеціальністю «Регіональне управління».
    Директор ПП «Компанія РОС», яка займається спеціалізованими будівельними роботами, лісопильним і стругальним виробництвом, виробництвом дерев’яних будівельних конструкцій і столярних виробів та виробів із пластмас.

    Вольницький Степан Володимирович, 1958 року народження, закінчив у 1977 році технікум, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво».

    Працював директором ДП «Промжитлобуд», сьогодні – головний інженер ПП «Компанія РОС».

    ШЕВЧЕНКО Людмила Станіславівна, 1970 року народження, закінчила у 1989 році коледж, здобула кваліфікацію техніка-архітектора за спеціальністю «Архітектура». У 1995 році закінчила Полтавський технічний університет (наразі – Національний університет “Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка”), здобула кваліфікацію архітектора за спеціальністю «Архітектура будівель і споруд». У 2002 році закінчила аспірантуру Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури (м.Київ). У 2003 році захистила кандидатську дисертацію. У 2004 році отримала науковий ступень кандидата архітектури. У 2005 році присвоєно вчене звання доцента кафедри дизайну архітектурного середовища.
    Сьогодні є доцентом кафедри архітектури будівель та дизайну Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Національного університету “Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка”.

    Янушевич Микола Вікторович, 1975 року народження, закінчив технікум у 1995 році, здобув кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель і споруд».
    Закінчив у 2021р. Державний університет «Житомирська політехніка», здобув кваліфікацію магістра правоохоронної діяльності за спеціальністю «Правоохоронна діяльність».
    Директор ФОП «Янушевич М.В» у м. Житомир, володіє торговою маркою «Novʌ plast» («Нова пласт»), під цим брендом виробляються  сухі будівельні суміші та водоемульсійні фарби. Депутат Житомирської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *