Перейти до вмісту

ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ!

    У музеї історії Фахового коледжу будівництва, архітектури та дизайну Поліського університету готується експозиція «Наші випускники-наша гордість», що присвячена досягненням випускників коледжу у трудовій та громадській діяльності, які дарують людям радість і тепло, залишили і залишають свій прекрасний слід на Землі в будовах і спорудах. Наш коледж виховав численних видатних фахівців, серед яких заслужені будівельники України, провідні архітектори міст та районів, керівники проєктних інститутів та будівельних організацій, а також державні діячі, науковці, викладачі, громадські діячі та інші.
    Проявлений професіоналізм випускників можна впізнати в зведених спорудах по всій Україні, а також у країнах близького та дальнього зарубіжжя, де їх цінують за високий рівень підготовки. Коледж є базовою стартовою платформою випускникам для подальшого навчання у закладах вищої освіти.
        Шановні випускники!
    З метою створення експозиції у музеї коледжу та надання допомоги випускникам ліцеїв у мотиваційному виборі майбутньої професії будівельника, архітектора, дизайнера, просимо вас надати згоду на розповідь у Facebook про ваші досягнення після закінчення коледжу, про вашу роботу в галузі будівництва чи архітектури та надіслати коротку інформацію (ваш рік народження, рік закінчення коледжу, отримана кваліфікація та за якою спеціальністю, який і коли закінчив(ла) заклад вищої освіти, на який посаді працюєте, ваші досягнення, особисте фото). Електронна адреса: vlad.ks@ukr.net 
Дякуємо вам за підтримку та сприяння нашій ініціативі.
Владислав Ксюковський, завідувач музеєм коледжу, бувший директор коледжу у період 1988-2022 років

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *