Перейти до вмісту

Ярмарок на допомогу ЗСУ

   День єднання – молоде свято. 🇺🇦 Українці відзначають його втретє. Під час війни це свято має особливий сенс: українці мають бути згуртовані як ніколи.
   Тому 16.02.2024 з нагоди відзначення Дня єднання🇺🇦 в коледжі було проведено ярмарок на підтримку Збройних Сил України!
   Доброчинна подія об’єднала студентів, викладачів, працівників коледжу та просто перехожих жителів міста. На ярмарку можна було придбати солодощі та вироби ручної роботи самих студентів.
   Кожна студентська група коледжу, яка брала участь у ярмарку, намагалася не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших випускників коледжу, які сьогодні захищають територіальну цілісність та суверенність України. Цікавими для відвідувачів ярмарку були майстер-класи з макету і паперового світу (викладач: Наумчук Н.В.) та з малюнку (викладач: Підгороцецький О.В.). А також підтримували усіх учасників ярмарку наші талановиті студенти з патріотичними піснями та виступами.
    Організатори та учасники переконані: такі події стануть вже традиційними у нашому коледжі, щоб в День єднання зібрати разом студентів і викладачів для єдиної гарної справи!
   Під час благодійного ярмарку було зібрано 34 тисячі 460 грн🤩
  Дякуємо кожному, хто долучився до організації та проведення заходу! Об’єднуємо зусилля та згуртовуємось заради перемоги!
Слава Україні! Героям Слава!
💙💛

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *