Перейти до вмісту

Студенти відвідали вистаку робіт Халіфа Олександра

Студенти відділення архітектура та містобудування нещодавно відвідали виставку в Gnatyuk Art Center,👫 де були представленні картини загиблого воїна-художника, нашого випускника, Олександра Халіфа🎨

     Олександр Халіф  народився 9-го липня 1987-го року в Бердичів, у сім’ї вчителів. В Бердичеві пройшло дитинство майбутнього художника, архітектора та дизайнера. Він навчався у закладі освіти № 4, закінчив Бердичівську художню школу.
  У 2004-му вступив до Житомирського коледжу будівництва, архітектури та дизайну на спеціальність «Архітектура будівель і споруд». Працював  над різними проєктами у будівельно-проєктувальній фірмі «АМТ» і ТОВ «Архітектура плюс дизайн» м. Житомир.
   У 2009-му році вступив на заочне відділення Одеської державної академії будівництва та архітектури за спеціальністю «Міське будівництво і господарство».
   У  2014-му одружився й поїхав із дружиною в Ізраїль, де сім’я прожила 4 роки. Олександр працював у далекій країні над дизайном квартир та будинків, а у вільний час займався фресковим розписом і писав картини.
    В 2019-му році подружжя повернулося в Україну. Оселилися в с. Рея. Згодом чоловік відкрив у Бердичеві власний офіс із проєктування та дизайну.
3 березня 2022-го, після повномаштабного російського вторгнення,  став до лав Збройних Сил України, пішов добровольцем на фронт, служив у підрозділі спеціального призначення.
   13 липня 2022-го року Олександр Халіф загинув загинув при виконанні бойового завдання, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України в с. Григорівка Бахмутського району Донецької області. Йому лише виповнилося 35…
                                                          Цінуємо, памʼятаємо, пишаємося💙💛

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *