Перейти до вмісту

25 березня відбувся день відкритих дверей!

25 березня 2023 року в коледжі провели захід до дня відкритих дверей.
За програмою заходу відбулася конференція в методичному кабінеті коледжу та проводилася онлайн-трансляція через сервіс Google Meet, на якій виступили представники адміністрації коледжу та розповіли шановним гостям про спеціальності, за якими ведеться підготовка молодших бакалаврів у коледжі (Бондарчук Т.В. та Розенфельд І.М., завідуючі відділеннями); про конкурсний відбір вступу на навчання – Рибіцька Г.В., відповідальний секретар приймальної комісії. Про організацію виховної роботи в коледжі та участь студентів в гуртках за інтересами, розповів присутнім Каблов А.В., заступник директора з виховної роботи. А також в дистанційному режимі через YouTube канал коледжу з гостями працювала Єлісєєва А.В., методист коледжу.
Далі на всі запитання, які виникли у присутніх, дав відповіді Віталій Петрович Палій, в.о.директора коледжу.
Також для всіх гостей була проведена екскурсія за навчальними кабінетами і лабораторіями відділень «Будівництво та цивільна інженерія» і «Архітектура та містобудування».
Усі гості залишилися задоволені після проведеного заходу і отриманої інформації про коледж та маємо надію, що випускники шкіл, які завітали до нас в коледж, влітку приїдуть подавати документи на вступ до Фахового коледжу будівництва, архітектури та дизайну Поліського національного університету.
Наступний день відкритих дверей плануємо на 29 квітня 2023 року. Початок об 11.00 год. Чекаємо Вас, шановні випускники загальноосвітніх шкіл, профільних ліцеїв та професійно-технічних училищ. До зустрічі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *