Перейти до вмісту

Заняття в студентському дебетному клубі «Вільна думка»

Заняття в студентському дебатному клубі «Вільна думка» – це не просто почергові виступи членів команди на задану тему, як можуть подумати ті, хто не мав насолоди бути присутнім. Кожне заняття з професійним тренером – це цікавий процес, що має теоретичну та практичну складову не лише дебатування, а й публічних виступів, розвитку внутрішнього потенціалу, власної харизми, що закладена від народження в кожній особистості, самостійного та критичного мислення, емоційного інтелекту. Елемент змагальності й азарт сприяють тому, що спікери приймають обмірковані рішення, беруть на себе відповідальність за їх результати та за кожне своє висловлювання. Це все так необхідне в нинішніх світових умовах та над швидкому потоку інформації.
Дякуємо керівництву ВСП «Фаховий коледж будівництва, архітектури та дизайну Поліського національного університету» за надану можливість працювати зі студентами та готувати майбутніх справжніх професіоналів своєї справи. Готові до співпраці з іншими освітніми закладами.
Якщо ви хочете навчитися виступати публічно, працювати в команді, приборкати свої страхи під час презентації себе або своєї роботи, при висловлюванні будувати логічну послідовність своїх думок та таке інше, тоді чекаємо вас з радістю в нашому клубі «Вільна Думка».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *