Перейти до вмісту

Віталій Петрович Палій привітав жіночий колектив закладу з нагоди 8 Березня

8 Березня жіночий колектив закладу привітав Віталій Петрович Палій, в.о. директора коледжу. В своєму виступі Віталій Петрович сказав, що у цей непростий для всієї нашої країни час дуже важливо не втрачати бойового духу, віру в краще, а також ділитися оптимізмом і підтримувати оточуючих, хоч би як не було важко це робити.
З давніх-давен українки правили державами, рухали вперед літературу й науку, створювали навколо себе красу та затишок. Шановні жінки, ви тримаєте на своїх руках нашу Батьківщину. Ви приносите в цей світ радість і нове життя. Без вас неможливий розвиток і поступ уперед. Мабуть, немає такої сфери, де б жінки не демонстрували чудеса професіоналізму.
Далі до привітань приєднався профком працівників коледжу на чолі з головою Рибіцькою Галиною Володимирівною, яка привітала також жіночу половину колективу зі святом та вручила усім присутнім жінкам солодкі подарунки від профкому.
Ще один сюрприз чекав присутніх – це відео з вітаннями до жіночого свята від студентів груп першого курсу 39а та 130/13од. Також всі присутні оглянули відео з привітань минулих років, що підняло усім веселий настрій і оптимістичний погляд на життя.
Дорогі, прекрасні, чудові, кохані жінки! Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята – 8 Березня! Ваша енергія, відповідальність, активна життєва позиція несуть у світ злагоду, добро і любов. Бажаємо Вам розуміння та підтримки від друзів і колег, захоплення від оточення, любові й теплоти від рідних сердець, задоволення і насолоди від життя, приємних сюрпризів та добрих подарунків від долі. Нехай Господь допомагає у всьому на Вашому шляху! Перемоги та мирного неба!
Зі святом! Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *