Перейти до вмісту

Захист дипломних проєктів 2022 року

Захист дипломних проєктів є важливою частиною навчального процесу в коледжі, від якості та рівня якої значною мірою залежить виконання головного завдання навчання – підготовки всебічно освічених і висококваліфікованих фахівців будівельної галузі.
Підготовка і захист дипломних проєктів є заключним етапом засвоєння студентами освітньо-професійних програм освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки молодшого бакалавра у ВСП «Фаховий коледж будівництва, архітектури та дизайну Поліського національного університету».
Сьогодні вже другий день захисту дипломних проєктів. Працювали три державні екзаменаційні комісії, які приймали захисти студенів спеціальностей 191 Архітектура та містобудування «Архітектурне проєктування та внутрішній інтер’єр» (група 34а) та спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія «Будівництво та експлуатація будівель і споруд» (групи: 126, 21с) та перший день роботи державної екзаменаційної комісії зі спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія «Опорядження будівель і споруд та будівельний дизайн» (група 9од).
Вітаємо усіх студентів, які достойно дійшли до фіналу і захистили свої дипломні проєкти та підтримаємо тих студентів, які ще завтра будуть захищати свої творчі ідеї та задуми, що увійшли в їх дипломні проєкти.
Ви молодці! Ви найкращі! Ви наша гордість!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *