Перейти до вмісту

В коледжі проходить захист дипломних проектів

З 18 червня 2021 року в коледжі почався процес захисту дипломних проектів. Це відповідальна мить, оскільки студенти мають показати державній екзаменаційній комісії чого вони навчилися за 4 роки. Вже є гарні результати. 11 студентів відділення “Будівництво та цивільна інженерія” (групи 125, куратор Єлісєєва А.В. та 20с, куратор Прокопчук Л.В.) отримали відмінні оцінки та 4 з них були відмічені членами ДЕК-1. Всього на будівельному відділення поки що захистилося 26 студенти.
На відділенні “Архітектура та містобудування” сьогодні також працюють дві екзаменаційні комісії. ДЕК-2 – у студентів спеціальності 192 БЦІ “Опорядження будівель і споруд та будівельний дизайн” (група 8од, куратор Березовська С.Л.) та ДЕК-3 – у студентів спеціальності 191 АМБ “Архітектурне проектування та внутрішній інтер’єр” (група 33а, куратор Олійник Н.В.).
У студентів відділення “Архітектура та містобудування” є також гарні результати. За 22-23 червня за спеціальністю 191 АМБ АПВІ – 5 відмінників, з 16 студентів, які вже захистилися і 2 з них відмічені членами ДЕК-3; за спеціальністю 192 БЦІ ОБСБД – 4 відмінники, з 7 студентів, які вже захистилися і 3 з них відмічені членами ДЕК-2. Всього на відділенні “Архітектура та містобудування” на даний момент захистилося 23 студенти. Студенти переживають, куратори, викладачі та друзі їх підтримують. Так, давайте їх підтримаємо разом! Вони найкращі!!!  Захист продовжується, а ми будемо чекати результатів. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *