Перейти до вмісту

Архітектура — музика, що застигла в камені

    Сьогодні, 4 квітня 2024 року,  ми продовжитли організовувати екскурсії для студентів коледжу і таку нагоду мали студенти-дизайнери (групи 14од і 13од) та архітектори (група 41а) і їх куратори.
    Філармонія вже понад 100 років привертає увагу людей різних поколінь. Студенти мали можливість поринути у незвичайну та загадкову атмосферу філармонії, доторкнутися до історії та стати її частиною: побувати за лаштунками, пройтися коридорами, відвідати музей Поліського академічного ансамблю пісні і танцю “Льонок” та зробити фото на згадку.
    Екскурсію провела заслужена артистка України Катерина Стрельцова. Музичним подарунком для присутніх – був виступ ФАНО “Родослав”.
        Архітектура — це застигла музика. Якщо ви розглянете світлини різних міст, то помітите, що кожне з них має власне обличчя. В кожного є своя історія, яка відображена у красі будівельі споруд, майданів, вулиць, парків, набережних. Старовинні й нові, урочисті і скромні, кремезні і витончені — вони є втіленням тих часів, коли були створені. Знайдіть час та відвідайте чудову Житомирську обласну філармонію!